Et udvalg af

Vores referencer

Gummigulv

Gummigulve er behagelige at færdes på. Gulvet virker blødt og er meget slidstærkt og skridsikkert. Gummigulve udføres med forskellige overflader alt efter om det skal anvendes på kontorer, gange, trapper eller andre steder. Gummigulve bør dog ikke anvendes i områder med direkte sollys.

Gummigulve er lydabsorberende og derfor giver det også store fordele rent lydmæssigt. Gummigulve er fremstillet af naturmaterialer, og fås i mange forskellige farver, enten som banevare eller som fliser. Overfladen kan være plan eller struktureret.

Overfladen er fugefri og beskytter undergulvet mod spil af væske. Undergulve skal være helt plan idet ujævnheder ellers tydeligt kan ses i det bløde materialer. Også gummebelægning med brandhæmmende smat ledende egenskaber kan leveres.​

Vedligeholdelse

Gummigulve er nemme at rengøre. Gulvet støvsuges og vaskes med mildt sæbespånevand. Gulvet skylles med rent vand og der tørres op. Indimellem behandles det med selvblandende vandvoks, så overfladen kan holdes smidig. Olie, fedt, brun sæbe og andre sæbebaserede midler ødelægger gulvet og må aldrig benyttes. Pletter der ikke kan fjernes med vand og sæbespåner kan forsigtigt forsøges fjernet med sprit.