Et udvalg af

Vores referencer

Om SJ Gulv A/S

SJ Gulv A/S er grundlagt i Vanløse i 1950, og den nuværende ejer, Jesper Pihl, er tredje generation. Som 28-årig faguddannet gulvlægger fra P. Rasmussen & Sønner, trådte Jesper i 1999 ind som servicemedarbejder i det daværende SJ Total Gulvservice A/S.

​I 2006 overtog Jesper Pihl virksomheden med ambitionen om at føre den sikkert videre. Drivkraften var at gøre det i samarbejde med branchens bedste, faguddannede medarbejdere med høje kvalitetskrav og ekspertviden om deres fag. Samtidig valgte Jesper Pihl at ændre virksomhedens navn til det kortere og mere tidssvarende SJ Gulv A/S.

​I 2006 bestod SJ Gulv A/S af en servicemand og en konduktør, og et stort antal underentreprenører. I dag har ni fastansatte medarbejdere deres daglige gang i virksomheden på Høffdingsvej i Valby, og op til 25 underentreprenører bliver jævnligt hyret ind til specialopgaver på hele Sjælland. Medarbejderne er nøje udvalgt efter deres loyalitet og høje serviceniveau, og efter, at hver enkelt medarbejder er ’et lille, løsningsorienteret firma’ i sig selv.

SJ Gulv A/S lægger alle typer gulve, og Jesper Pihl og hans medarbejdere tager gerne kreative og faglige udfordringer op i form af specialgulve, sildebensgulve, lægning af gulve med store planker, og specielle tæppeløsninger. Specialløsninger på hoteller, hvor fleksibilitet og fagkundskab skal gå op i en højere enhed, er en af Jesper Pihls kernekompetencer.

​Fysisk udfoldelse har gennem mange år haft stor betydning for Jesper Pihl, som er aktiv målmand i en ishockeyklub, og han bruger en stor del af sin fritid på mountainbike. SJ Gulv A/S har 70-års jubilæum den 20. november 2020.​

Stolt sponsor for RIK U9