Et udvalg af

Vores referencer

Vinyl

Overfladen på vinyl er forseglet så der ikke er samlinger og sprækker som snavs kan sætte sig I .

Vinyl er opbygget af flere lag:

Ridsefast, slidstærk og rengøringsvenlig overflade, og derefter en skumbagside som gør gulvet behageligt at stå på og gå på. Vinyl er praktisk I køkkenet og andre rum med megen gangtrafik. Også erhvervsmæssigt er vinyl praktisk med hensyn til slidstyrke og nem vedligeholdelse. Til badeværelse kan vi udføre vinylarbejde som er fremstillet specielt hertil. Også el-ledende vinyler er vi leveringsdygtige I .

Vinyl er et kunstprodukt og er meget slidstærkt samt nemt at vedligeholde. For det meste er det nok med at feje eller en støvsugning. Ved vask skal der blot bruges lunkent vand samt et rengørinsmiddel som er beregnet til vinylgulve. Vinyl fås I et utal af farver og mønstre.

​Kontakt os for uforpligtende tilbud og yderligere information samt fremvisning af prøver.​

​El-ledende vinyl

El-ledende vinyler monteres med kobbertråd og ledende lim. El-ledende vinyl anvendes bl.a. i røntgenrum hos tandklinikker og EDB – rum..

Skridsikker vinyl​

Skridsikker vinyl anvendes fortrinsvis på toilet/baderum i plejeboliger og på plejehjem samt i kantiner o. lign. Skridsikker vinyl kan i mange tilfælde forebygge faldulykker. Skridsikker vinyl er endvidere nem at vedligeholde..

​Vådrumsvinyl

I f.eks. badeværelset udføres vådrumsvinyl med svejste samlinger som gør at samlinger helt vandtætte. Vådrumsvinyl kan monteres med borter i kontrastfarver eller hvad man måtte ønske. Vådrum udføres af vores svende med vådrumscertifikat. Vådrumvinyl leveres i mange forskellige designs.

Boligvinyl

Vinylgulve er slidstærke og flotte gulve. Rengøring er nem med lunkent vand samt et rengøringsmiddel som er beregnet til vinylgulve. Findes i et utal af farver og mange forskellige mønstre.​